Előjegyzés

Előjegyzés - Válasszon időpontot egyszerűen!

Az előjegyzéssel kapcsolatos információt a lap alján találja.
Szolgáltatások
Időpont
Leírás
Adatok
Véglegesítés

Az Ön által kiválasztott szolgáltatás:

Szolgáltatás kiválasztása:

Bőrgyógyászat

Bőrgyógyászati konzultáció

20 perc időtartamig, ezt meghaladó konzultáció esetén egyéni díjszabás lép érvénybe. Recept felírására külön díjat nem számítunk fel.

Ár: 13.000 Ft

Rövid bőrgyógyászati kontroll korábbi vizsgálatot követően

10 perc időtartamig, ezt meghaladó konzultáció esetén egyéni díjszabás lép érvénybe. Recept felírására külön díjat nem számítunk fel.

Ár: 7.000 Ft

Anyajegyvizsgálat

Amennyiben anyajegyvizsgálaton túl egyéb bőrgyógyászati kórkép konzultációja is szükséges, egyéni díjszabás lép érvénybe.

Ár: 12.000 Ft

Anyajegyvizsgálat + digitális anyajegyrögzítés

Amennyiben anyajegyvizsgálaton túl egyéb bőrgyógyászati kórkép konzultációja is szükséges, egyéni díjszabás lép érvénybe.

Ár: 17.000 Ft

Családi anyajegyvizsgálat 2 fő

Kérem a megjegyzésben tüntesse fel az Önnel együtt az anyajegyvizsgálatra érkező családtagjának adatait (név, születési idő, lakcím, TAJ, ismert gyógyszertúlérzékenység). Amennyiben anyajegyvizsgálaton túl egyéb bőrgyógyászati kórkép konzultációja is szükséges, egyéni díjszabás lép érvénybe.

Ár: 20.000 Ft

Családi anyajegyvizsgálat 3 fő

Kérem a megjegyzésben tüntesse fel az Önnel együtt az anyajegyvizsgálatra érkező családtagjainak adatait (név, születési idő, lakcím, TAJ, ismert gyógyszertúlérzékenység). Amennyiben anyajegyvizsgálaton túl egyéb bőrgyógyászati kórkép konzultációja is szükséges, egyéni díjszabás lép érvénybe.

Ár: 25.000 Ft

Családi anyajegyvizsgálat 4 vagy 5 fő

Kérem a megjegyzésben tüntesse fel az Önnel együtt az anyajegyvizsgálatra érkező családtagjainak adatait (név, születési idő, lakcím, TAJ, ismert gyógyszertúlérzékenység). Amennyiben anyajegyvizsgálaton túl egyéb bőrgyógyászati kórkép konzultációja is szükséges, egyéni díjszabás lép érvénybe.

Ár: 30.000 Ft

Bőrgyógyászati munkaalkalmassági vizsgálat

Hozza magával egyészségügyi kiskönyvét.

Ár: 12.000 Ft

Esztétika

Esztétikai konzultáció

Ezt az opciót válassza arcesztétikai kezelések igénybe vétele előtt.

Ezt az opciót válassza arcesztétikai kezelések igénybe vétele előtt. 1 hónapon belül a konzultáció díját a kezelés árába beszámítjuk.

Ár: 20.000 Ft

Esztétikai kontroll vizsgálat kezelést követően

Ár: 0 Ft

Nemibetegség

Nemigyógyászati konzultáció, kivizsgálás

Amennyiben a partner is tünetes, páros konzultációt javaslok, hogy tüneteiket egyszerre kezelhessük.

Az ár a szűrővizsgálatok költségeit nem tartalmazza. Erről a honlapon az Árak menüpont / Nemi betegségek almenü alatt tájékozódhat. Amennyiben a partner is tünetes páros konzultációt javaslok, hogy tüneteiket egyszerre kezelhessük. Amennyiben a partner is tünetes, páros konzultációt javaslok, hogy tüneteiket egyszerre kezelhessük.

Ár: 15.000 Ft

Párok nemigyógyászati konzultációja, kivizsgálás

Kérem a megjegyzésben tüntesse fel párjának személyek adatait (név, születési idő, lakcím, TAJ, ismert gyógyszertúlérzékenység). Az ár a szűrővizsgálat költségeit nem tartalmazza. Erről a honlapon az Árak menüpont / Nemi betegségek almenü alatt tájékozódhat.

Ár: 20.000 Ft

Nemigyógyászati kontroll vizsgálat

Az ár a szűrővizsgálat költségeit nem tartalmazza. Erről a honlapon az Árak menüpont / Nemi betegségek almenü alatt tájékozódhat.

Ár: 10.000 Ft

Kedvezmény

Jelenleg kedvezmény nem érhető el.

Kedves Vendégeim!

A bőrgyógyászat intimitást kíván. Egy "idegen" orvostól a legtöbb ember fél, hiszen amíg nincs bizalom, az ember nem tudja, mire számítson.

Amennyiben bizonytalan, kérdése van, vagy nem tudja milyen opciót válasszon a szolgáltatások közül, a személyes találkozó előtt segíthet egy élő szóban történő kapcsolatfelvétel

telefonszámom: (70) 424 6889

Kérem, hívjon nyugodt szívvel, egy telefonhívás még nem jelent elkötelezettséget! 


Kérem, csak olyan szolgáltatást válasszon, ami megfelelően leírja azt, amit szeretne (pl: anyajegyvizsgálat, bőrgyógyászati vizsgálat). Amennyiben a listában nem talál megfelelő szolgáltatást (pl: lézeres arcfiatalítás, hialuronsavas ráncfeltöltés, anti-aging kezelések, talpi szemölcs műtéte, fibroma eltávolítás, stb.), kérem, előbb vegye fel velem a kapcsolatot. 

Amennyiben a választható időpontok nem megfelelőek, kérem keressen fel telefonon, a problémára igyekszem megoldást találni.

Időpontfoglalás előtt kérem ellenőrizze az aktuális ártáblázatot.

A leginkább személyre szabott terápiás javaslat érdekében a konzultációra hozza magával betegségével kapcsolatos korábbi dokumentumait, gyógyszereinek, kenőcseinek listáját.

Arra szeretném kérni, hogy ha bármilyen okból nem tud megjelenni a rendelésen az egyeztetett időpontban, tiszteljen meg azzal, hogy az időpontját mihamarabb visszamondja. Erre a visszaigazoló emailben egy kattintással lehetősége van. Hátha legközelebb pont Ön lesz az, aki egy mások által visszamondott időpontban sürgőséggel is fel tud keresni!

Remélem, mire ezen sorokat olvassa, már az összes kérdésére választ kapott (akár telefonon) időpontfoglalásával kapcsolatban. Kérem válassza az Önnek legmegfelelőbb időpontot.

Várom tisztelettel: Dr. Markó Lóránt


Közösségi média

Kövessen Facebookon, Google Pluson és Twitteren!