Arcesztétika / Lézer / Anti-aging

Előjegyzés - Válasszon időpontot egyszerűen!

Az előjegyzéssel kapcsolatos információt a lap alján találja.
Szolgáltatások
Időpont
Leírás
Adatok
Véglegesítés

Az Ön által kiválasztott szolgáltatás:

Időpont foglaláshoz válasszon rendelőt, majd szolgáltatást.
Kérem kattintson az Ön által kiválasztott rendelőre.
Időpont foglalása akkor válik érvényessé, amint erről visszaigazoló emait kapott.
Debrecen, Aranykéz rendelő, Varga utca 1.
Nyíregyháza, 100 éves Patika, Hatzel tér 1.

Kedves Vendégeim!

A bőrgyógyászat intimitást kíván. Egy "idegen" orvostól a legtöbb ember fél, hiszen amíg nincs bizalom, az ember nem tudja, mire számítson.

Amennyiben bizonytalan, kérdése van, vagy nem tudja milyen opciót válasszon a szolgáltatások közül, a személyes találkozó előtt segíthet egy élő szóban történő kapcsolatfelvétel

telefonszámom: (70) 942 5088

Kérem, hívjon nyugodt szívvel, egy telefonhívás még nem jelent elkötelezettséget! 


Az online előjegyzés használatával kapcsolatban FONTOS:

Az időpontja csak akkor végleges, ha erről megkapta emailben a visszaigazolást. Visszaigazolás hiányában azt kell feltételeznie, hogy nincs érvényes időpontja. Ez esetben kérem mihamarabb hívjon fel, hogy időben tisztázhassuk a félreértést.

Kérem, csak olyan szolgáltatást válasszon, ami megfelelően leírja azt, amit szeretne (pl: anyajegyvizsgálat, bőrgyógyászati vizsgálat). Amennyiben a listában nem talál megfelelő szolgáltatást (pl: lézeres arcfiatalítás, hialuronsavas ráncfeltöltés, anti-aging kezelések, talpi szemölcs műtéte, fibroma eltávolítás, stb.), kérem, előbb vegye fel velem a kapcsolatot. 

Amennyiben a választható időpontok nem megfelelőek, kérem keressen fel telefonon, a problémára igyekszem megoldást találni.

Időpontfoglalás előtt kérem ellenőrizze az aktuális ártáblázatot.

A leginkább személyre szabott terápiás javaslat érdekében a konzultációra hozza magával betegségével kapcsolatos korábbi dokumentumait, gyógyszereinek, kenőcseinek listáját.

Arra szeretném kérni, hogy ha bármilyen okból nem tud megjelenni a rendelésen az egyeztetett időpontban, tiszteljen meg azzal, hogy az időpontját mihamarabb visszamondja. Erre a visszaigazoló emailben egy kattintással lehetősége van. Hátha legközelebb pont Ön lesz az, aki egy mások által visszamondott időpontban sürgőséggel is fel tud keresni!


Remélem, mire ezen sorokat olvassa, már az összes kérdésére választ kapott (akár telefonon) időpontfoglalásával kapcsolatban. Kérem válassza az Önnek legmegfelelőbb időpontot.

Várom tisztelettel: Dr. Markó Lóránt