Arcesztétika / Lézer / Anti-aging

Nucleofill - Innovatív antiaging kezelések

Mire használható a Nucleofill kezelés?

A Nucleofill egy új, innovatív antiaging kezelés.

A bőrt stimulálva megújítja annak szerkezetét, hidratál, anti-oxidáns hatású.

Az esztétikai bőrgyógyászat egyik célja a megelőzés, aminek a Nucleofill szintén kiválóan megfelel.

Miben más a Nucleofill a hagyományos bőrhidratáló kezelésekhez képest?

A Nucleofill nem hialuronsav, hanem polinukleotid bázisú készítmény. Ezáltal hatására a bőr nemcsak passzívan hidratálódik, hanem a receptorszintű stimuláció révén aktívan is megújul.

A Nucleofill a sejtek aktivitását fokozva szépíti bőrünket, javítja a bőrtónust és a hidratációt.

A Nucleofill milyen területek kezelésére alkalmas?

A Nucleofillal kezelhető az arc, a nyak, a dekoltázs érzékeny területe is. Pattanásos arcbőrön alkalmazva megfigyelték az aknéra kifejtett pozitív hatását is.

A Nucleofill Soft nagyon felületes ráncok, apróbb hegek kezelésére alkalmazható.

A Nucleofill Medium már mélyebb ráncok kezelésére is alkalmas, mint például a száj körüli és az orcán kialakult kisebb ráncok. Közepes hegek kezelésére is alkalmas.

A Nucleofill Strong a közepesen mély ráncok kezelésére használható.

A Nucleofill Eyes kiváló összetételének eredményeként a szem körül is biztonságosan alkalmazható: a szemhéj körüli finom ráncokon időben elkezdve elősegítheti a szemhéjplasztika eltolását. Szemhéjplasztikával kombinálva jobb posztoperatív eredmény érhető el.

A Nucleofill Hair a hajhagymák területén alkalmazva erősíti a hajszálakat.

Hogyan zajlik a Nucleofill kezelés?

A Nucleofill egy híg, gél állagú anyag, amit injekciós tűvel juttatunk be a bőrbe. A bejuttatás az elérendő céltól, helytől, a Nucleofill típusától függően történhet tűvel (5-pontos vagy multiinjekctiós technika) vagy kanüllel.

Milyen hatás várható a Nucleofill kezeléstől?

A Nucleofill kezeléssorozat alkalmazása során kezelés fejti ki hatását. A megfelelő protokoll alkalmazása mellett javítja a ráncokat és a bőr minőségét, ezáltal egy természetes eredményt elérve.  Emiatt a Nucleofill alkalmazása mellett nem kell számolnunk a médiában látható ijesztő esztétikai eredményekkel, biztonságosan alkalmazható.

Állapottól függően általában 4-6 kezelés szükséges 2 hetente a kívánt hatás eléréséhez. A kialakult hatást érdemes fenntartó kezelésekkel személytől függően 2-6 havonta megőrizni.

Így a Nucleofill kezelésről elmondhatjuk, hogy a kevesebb – több. Bár ehhez rendszeres, kitartó közös munkára van szükség.

Kinek ajánljuk a Nucleofill kezelést? Milyen típusú problémára kínál megoldást?

Azoknak, akik időben szeretnék elkezdeni bőrük minőségének megtartását. A Nucleofill nemcsupán hidratál, hanem a kollagénképződést is aktiválja bőrünkben, így hosszabb távon is segít a megereszkedés megelőzésében.

Mindenkinek ajánlható, akinek bőre vesztett ragyogásából, fakóbb, száradásra hajlamosabb, mélyhidratálást igényel. Szintén javasolt oxidatív stressznek vagy napfénynek / UV sugárzásnak kitett bőr esetén is.

Másrészt azoknak ajánljuk, akik nem szeretnének markáns, esetleg nemkívánatos esztétikai eredményt látni, tartanak a hagyományosabb, pl. hialuronsavas kezelésektől. Esetükben az arc lassú, természetes megfiatalodása történik úgy, hogy minden esetben megőrizhetik arcuk eredeti jellegét. Nem kell tartaniuk a nemkívánatos, lufi jellegű felfújódástól.

Emiatt kiválóan alkalmazható az ajak csökkent térfogata esetén, amennyiben szeretnénk elkerülni a hialuronsavas feltöltést. A kezelés hatására az ajak állapota térfogata természetes módon javul.

Milyen esetekben ellenjavallt a Nucleofill kezelés?

A Nucleofill többek között, de nem kizárólag nem alkalmazható az alábbi esetekben:

 • a kezelt területen nem megfelelő keringés, ödéma
 • aktuálisan zajló gyulladás
 • aktív herpesz
 • epilepszia
 • cukorbetegség
 • fertőző betegségek
 • előzetes vagy aktív autoimmun betegség, folyamatban lévő immunterápia
 • súlyos allergiás állapotok
 • ismert túlérzékenység a készítmény összetevőire

Milyen mellékhatások fordulhatnak elő?

Számomra fontos a pácienseim tájékozott beleegyezése a közös kezelésekbe, emiatt pár szót szeretnék ejteni arról, hogy a Nucleofill alkalmazása mellett (mint minden injektálható anyag alkalmazása esetén) előfordulhatnak mellékhatások.

A Nucleofill alkalmazása során többek között, de nem kizárólag előfordulhatnak az alábbi mellékhatások:

 • duzzanat, ami jellemzően néhány óra alatt felszívódik
 • átmeneti kisebb / nagyobb bevérzések
 • bizonyos esetben (főként a szem környékén) néhány napos fokozott duzzanat / ödéma jelentkezése normális jelenség lehet

Alkalmazható-e kombinációs terápiában?

A kezelés kiválóan alkalmazható számos egyéb pl. CO2 lézeres kezeléssel együtt pl. az orca vagy a szemhéj kezelésére.

A részleteket illetően keressen fel telefonon, emialben vagy egy személyes konzultáción.


Az előjegyzéshez kattintson ide!