Arcesztétika / Lézer / Anti-aging

Virtue RF kezelés Debrecenben – az első generációs Vivace kezelések után a jövő technológiájával

A Virtue RF kezelést, a leginnovatívabb rádiófrekvenciás bőrfiatalítást már Debrecenben is igénybe veheti, ha időpontot foglal hozzám.

Időpontfoglalás

A csúcstechnológiás Virtue RF készülékkel végzett Virtue RF kezelés a rádiófrekvencia erejével, célzott szöveti hőhatással serkenti a bőrt új kötőszöveti rostok termelésére, ami üde, fiatalos bőrt eredményez, a bőr saját megújuló képességének beindításával. A korábban népszerű Vivace kezelésekhez képest a Virtue RF már jóval hatékonyabb technológiát alkalmaz.

A forradalmi mikrotűs RF kezelés Budapest után elsőként Debrecenben esztétikai - bőrgyógyászati magánrendelőnkben vehető igénybe. A Virtue RF multi mikrotűs technológia és a hűtött kezelőfej együttes alkalmazásával a kezelés gyakorlatilag fájdalommentes, az eredmény pedig lenyűgöző, bőre üdébb, feszesebb, fiatalosabb lesz!

Mit jelent a Virtue RF kezelés?

Bőrgyógyászati esztétikai magánrendelőm szolgáltatásait tudatosan bővítettem a Virtue RF kezelésekkel. Radikális bőrminőség javulást, bőrfiatalítást tudunk elérni a kezeléssel, ami korábban csak műtéti bevatkozással volt lehetséges. A rádiófrekvenciás bőrfeszesítést a Virtue RF minden eddiginél magasabb szinten valósítja meg a páciens bőrén.

A bőrgyógyászat, kozmetológia területén a rádiófrekvenciás kezeléseket korábban is alkalmazták, hogy fokozzák a bőr kötőszöveti rostjainak termelődését. A kötőszöveti rostok felelnek a bőr tartásáért, feszességéért, rugalmasságáért. A kor előrehaladtával, terhesség után, hízás-fogyás során a bőr tartása romlik, a kollagéntermelés csökken, ennek pedig látható jelei a bőr megereszkedése, ráncok megjelenése, bőrtónus romlása.

A rádiófrekvenciás bőrfeszesítő készülékek jó ideje a bőrfiatalítás hatékony eszközei, ezek között pedig a Virtue RF pedig a mikrotűs rádiófrekvenciás készülékek csúcsmodellje. A korábban népszerű Vivace kezelés trónkövetelője a Virtue RF, hiszen kisebb kellemetlenség mellett ugyanolyan hatékony bőrfialtalítás érhető el.

A beépített újgenerációs fejlesztéseknek köszönhetően a Virtue RF jóval nagyobb RF energia leadását teszi lehetővé 4 szabadalmaztatott fejlesztésnek köszönhetően, miközben a páciens komfortja maximálisan biztosított.

A hőenergia egyenletes eloszlatása, miközben hűtött kezelőfejekkel történik a kezelés, minimális hőkárosodást és fájdalmat generál. A hűtésnek köszönhetően a Virtue RF nagyobbb hatékonysággal, nagyobb energiával mégis maximális bőrvédelem mellett dolgozik.

Mire jó a Virtue RF kezelés?

A Virtue RF kezelés kiválthatja azokat a bőrfiatalító beavatkozásokat, melyek plasztikai műtétek során valósulhatnak meg. A kezelés rendkívül hatékony a bőr feszesebbé tételében, de számos más bőrproblémára is megoldást jelenthet.

A Virtue RF kezelés előnyei:

  • innovatív bőrfiatalító kezelés
  • fokozza a kollagéntermelést
  • melasma halványítása
  • a bőr teltebb, élettelibb, rugalmasabb lesz
  • hatékony ráncok ellen (a ráncok mennyiségét, mélységét csökkenti)
  • bőrfeszesítés, toka feszesítés, dekoltázs feszesítő hatás
  • tág pórusok ellen is eredményesen használható
  • hegek javításában is effektív
  • egységes bőrkép, sima bőrfelszín kezelés után

 

Kinek ajánlott a Virtue RF kezelés?

A Virtue RF kezelés bárkinek ajánlott, akik töltőanyagok, műtéti beavatkozások nélkül szeretnék bőrük feszességét, rugalmasságát visszanyerni, fiatalos külsőjüket megtartani. Nincs szükség műtéti beavatkozásra, nem marad heg és a kezelés mindössze 20-30 percet igényel. Azoknak sincs mitől tartani, akiknek alacsony a fájdalomküszöbük, hiszen a készülék modern hűtőrendszere garantálja a kellemetlenségek minimalizálását.

Jelenleg – világszerte- az egyik legmodernebb, legjobb bőrfeszesítő kezelést tudja a Virtue RF biztosítani. Feszesebb, rugalmasabb bőr érhető el a multi mikrotűs rádiófrekvenciás kezeléssel, ami ráadásul nemcsak arcon, de dekoltázson, tokán, háton, karokon vagy bármely kezelni kívánt bőrfelületen alkalmazható.

Miért jobb a Virtue RF a hagyományos rádiófrekvenciás arckezeléseknél?

Egyedülálló SUB-PULSE technológia révén optimális energia leadásra képes, miközben a fájdalomérzet elenyésző. Robotizált precíziós tűbehatolás történik a Virtue RF kezelés során, miközben a hőmérséklet kontrollálható. A Virtue RF RPD rendszere (robotizált precíziós beadási rendszere) vezérli az apró mikrotűk beszúrását.

 A régebbi rádiófrekvenciás eszközök pontatlanságuk miatt károsíthatják a bőrt és a fájdalomérzet is fokozottabb kezelés alatt. A 2012-ben még forradalminak számító Vivace készülék legújabb generációs utódja a Virtue RF.

3 különböző kezelőfej lehetővé teszi a bőrproblémának megfelelő teljesen személyre szabott kezelést (Smart RF, Deep RF és Exact RF). A szöveti regeneráció a kívánt mélységben és területen idézhető elő, a kezelési frekvencia egyénhez, kezelendő problémához állítható. A Virtue RF kezelés eredménye azonnal látható, és hatása folyamatosan erősödik a bőr kollagéntermelésének beindulásával.

A Virtue mikrotűs RF kivételes hatékonysága több tényező miatt lehetséges:

1/ Legmodernebb rádiófrekvencia: Eredményeképpen egy azonnali bőrfeszesítés érhető el, de a hosszútávú hatás 2-4 hónap alatt alakul ki, ami utána tartósan meg is marad. Miközben a bőr természetes módon megújul, új szövetek képződnek, új kollagénrostok töltik ki a volument nélkülöző területeket. A mikrotűs RF kezelésnek köszönhetően a bőr sokkal rugalmasabb, teltebb, fiatalosabb lesz, a meglévő hegek halványulnak, a ráncok mélysége és száma csökken.

2/ Kollagén indukciós hatás: a mikrotűs kezelések a bőr természetes gyógyulási folyamatait indítják be azáltal, hogy a multi mikrotűk behatolásánál apró sérülések keletkeznek, megindul a gyógyulás, új kollagénrost termelés.

3/ Fejlett hűtőrendszer: hatékonyabb kezelés valósulhat meg maximális komfortérzet mellett.

4/ Sokféle beállítási lehetőséggel a bőrproblémához, a bőr állapotához tökéletesen igazodó kezelések.

5/ Bőrproblémához igazodó kezelőfejek: teljes mértékben személyre szabott kezelés.

6/ Robotizált precíziós tűbehatolás: pontos behatolás, maximális védelem, páratlan végeredmény.

Hogyan zajlik a Virtue RF arckezelés?

A Virtue RF kezelés előtt konzultálok Önnel a bőrproblémáról, a kívánt eredményről.  Itt felmérésre kerül a kiindulási bőr állapota, a fennálló bőrproblémák.

A klinikai képtől és az elérni kívánt eredménytől függően a szakmájában legjobb bőrgyógyász mindig azt a kezelést ajánlja a páciensnek, amitől a leghatásosabb eredmény várható, és ez nem mindenkinél ugyanaz.

Amennyiben a Virtue RF kezelést ajánlom, a bőr tisztítása, fertőtlenítése, érzéstelenítése (krém formájában) történik.

Ezt követően a Virtue RF mikrotűs kezelőfejjel lépésről lépésre haladva kezeljük a bőrt az arcon, nyakon, dekoltázson, ahol szükséges. Ez a rádiófrekvenciás bőrfeszesítő készülék bipoláris rádiófrekvenciás energiát közvetít a bőrbe, a legmélyebb rétegekbe. Szükség esetén speciális, bőrfiatalító hatóanyagok bejuttatása is lehetséges a mikrosérülések révén, külön tűszúrás nélkül.

A steril mikrotűk mélyen a bőr irhájába jutnak, ahol mikroszkopikus csatornákat hoznak létre a dermiszben, ezzel serkentik a természetes kollagéntermelést.

A rádiófrekvenciás arckezelés által keltett hő önmagában, hatóanyagok nélkül is képes kivételes biológiai hatásokat indukálni. A hatás függ a hőhatás mértékétől, idejétől, egyéb beállítási tényezőktől, melyeket mindig egyénre szabottan alkalmazunk!

A bőr kiindulási állapotától függően több Virtue RF kezelés is szükséges lehet, ezeket általában 3-4 hetente tudjuk ismételni, majd bizonyos időközönként fenntartó kezelés javasolt!

 

Virtue RF kezelés utáni tippek

A mikrotűs RF kezelés után a bőr természetes, hogy feszülhet, esetleg pirossá válik, de ezek néhány órán belül elmúlnak. A bőrfeszesítő kezelés után legalább 2 hétig kerülni kell a közvetlen UV-sugárzást, a szoláriumot, szaunát!

A bőr regenerálódása miatt és a káros UV-sugárzás ellen később is használjon magas faktorszámú fényvédőt! Edzéssel is érdemes várni 24-48 órát!

A mikrotűs rádiófrekvenciás kezelés után a bőr szomjazni fog a hidratálásra. Célszerű neves gyártók minőségi dermokozmetikai készítményei közül a legjobb hidratáló krémeket alkalmazni, akár naponta többször is!

Kozmetikum választásnál részesítse előnyben a tápanyagban gazdag, tartósítószer mentes, illatanyag mentes és színezék mentes készítményeket!

 


Az előjegyzéshez kattintson ide!