Arcesztétika / Lézer / Anti-aging

Profhilo® - A bőr természetes újjáépítése

Profhilo® - Elősegíti a kötőszövet megújulását, így javítja a bőr tónusát

A hialuronsav készítmények felhasználása korábban főként kettős természetű volt: sűrűbb hialuronsavakkal térfogatpótlást, skinbooster hialuronsavakkal bőrhidratálást végeztünk. A Profhilo valójában a hialuronsavak felhasználásának újabb területét nyitja meg.

A Profhilo injektálható, stabilizált hialuronsavat tartalmazó termék, ami újjáépíti a bőrt. Segítségével a bőr tónusa javul, felszíne lágyabbá válik.
Sitmulálja a bőr kötőszövetét termelő sejteket (fibroblasztokat), ezáltal fokozza a kollagén és elsztin termelődést, ami a bőr megfelelő tónusáért felelős.

Profhilo® - Természetes megoldás

A hialuronsav készítmények tartósságát általában kémiai keresztkötések (BDDE) szavatolják. Keresztkötések nélkül a hialuronsavat a saját enzimeink (hialuronidáz) elbontják.

A Profhilo® egyedülálló gyártási technológiája (NAHYCO) megfelelő stabilitást értek el kémiai keresztkötések használata nélkül is.

Profhilo®: a kevesebb - több

A Profhilo® egyedisége a bejuttatás módjában is megnyilvánul.

Kevesebb kezelés, kevesebb szúrási pont, kevesebb kellemetlenség, gyors regenerálódás.

Profhilo®: a biztonságos megoldás

A Profhilo arckezelés során a hagyományos skinbooster kezelésekkel ellentétben csak oldalanként 5 szúrási pontot használunk. A termék összetétele révén ezt követően egyenletesen elterül, nem csomósodik. A kevés szúrási pont kevesebb kellemetlenséggel, kisebb bevérzési kockázatot is jelent. A kezelést követően órákban átmeneti bőrpír, enyhe duzzanat jelentkezik. Emiatt a kezelést követő napon ismét munkába állhat, szükség esetén smink is használható.

A Profhilo egyedülállóan magas  hialonsav koncentrációjának révén egy kezelés során 2 ml Profhilo felhasználásával összesen 64mg hialuronsavat juttatunk be.

A Profhilo azonban speciális összetétele miatt nem csomósodik, így a legkényesebb területek is kezelhetően vele: azaz nem csupán az arc, hanem kézhát, a nyak és a dekoltázs is.

Profhilo® - Legjobb termék díjak: 2016-2018

A Profhilo több neves díjat is szerzett. A Profhilot a leginnovatívabb terméknek és a legjobb bőrminőség javító terméknek is megválasztották.

  

A Profhilo® kinek ajánlott?

A Profhilo bárkinek javasolható, akinek a bőre több feszességet, rugalmasságot igényel. Injektálás után a termék néhány nap alatt eloszlik a bőrben és fokozza a bőr tónusát. A beadási technika egyszerű és biztonságos: nem igényel kiesést a munkából.

Hány Profhilo® kezelés szükséges?

A Profhilo kezelést rendelőnkben mindig személyre szabottan alkalmazzuk!

Általában az első Profhilo kezelést követően 1 hónappal kontroll szükséges. Ekkor a legtöbb esetben szükség van egy második Profhilo kezelésre is.

A kiindulási állapottól függően ezt követően 3-6 hónappal szükséges kontroll vizsgálat, azonban kezelést ekkor már csak a szükséges esetben végezzük el.

Hol végeznek Profhilo® kezelést Debrecenben?

A Profilo kezelés debreceni magánrendelőmben az alábbi címen érhető el: 

4024 Debrecen, Varga u. 1., I. emelet, 2. csengő, 2-es rendelő

Hol végeznek Profhilo® kezelést Nyíregyházán?

A Profilo kezelés nyíregyházi magánrendelőmben az alábbi címen érhető el: 

4400 Nyíregyháza, Hatzel tér 1., 100 Éves Patika, 1-es rendelő

Mennyibe kerül a Profhilo® kezelés?

Az aktuális árakat mindig az árak menüpont alatt találja. 

árlista

Hogyan jelentkezhetek Profhilo® kezelésre?

Kezelés előtt a részletekről érdelődjön elérhetőségeimen. Email esetén hagyja meg telefonszámát, hogy visszahívhassam.

Ezt követően akár a honlapon is foglalhat időpontot Profhilo kezelésre (első pont az esztétikai kezelések alatt). Ehhez kattintson az alábbi linkre.


Az előjegyzéshez kattintson ide!